Izvor: Radio 021, 28.Avg.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena 13-ogodišnja devojčica iz Kisača koja je nestala u ponedeljak

Novosadska policija pronašla je trinaestogodišnju Janu Srnka iz Kisača, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, 26. avgusta.

Ona je pronađena, bez vidljivih povreda, u okolini Novog Sada, posle intenzivne dvodnevne potrage policijskih službenika.

O njenom pronalasku obaveštena je majka, koja će preuzeti devojčicu, kao i nadležni Centar za socijalni rad, saopštila je policija.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena devojčica iz Kisača

Izvor: RTS, 28.Avg.2019

. Novosadska policija pronašla je trinaestogodišnju devojčicu iz Kisača, čiji je nestanak prijavljen 26. avgusta.

Nastavak na RTS...

Pronađena trinaestogodišnja devojčica iz Kisača

Izvor: NoviSad.com, 28.Avg.2019

Trinaestogodišnja Jana Srnka iz Kisača pronađena je bez vidljivih znakova povreda. Pronašla ju je policija u okolini Novog Sada, posle dvodnevne intenzivne potrage."O..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.