Pronađen kamion pun tela u SAD, osmoro mrtvih, 28 povređenih

Izvor: Radio 021, 23.Jul.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen kamion pun tela u SAD, osmoro mrtvih, 28 povređenih

Tela osam osoba pronađena su u kamionu parkiranom ispred jednog trgovinskog centra u San Antoniju, u američkog saveznoj državi Teksas.

Policija je nakon dojave u subotu uveče pronašla tela u kamionu na parkingu trgovinskog lanca Volmart, preneo je Si-En-En.

Prema navodima AFP-a, u kamionu je pronađeno 28 povređenih osoba.

Kako su naveli zvaničnici, policija je primila dojavu od radnika Volmarta.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno osam mrtvih u prikolici kamiona

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017

SAN ANTONIO - Osam osoba pronađeno je mrtvo unutar prikolice kamiona parkiranog ispred prodavnice "Volmart" u San Antoniju u američkoj saveznoj državi Teksas, izjavili su danas policijski zvaničnici...Prema njihovim riječima, 20 osoba je u teškom ili ozbiljnom stanju i vjeruje se da su pretrpjeli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Osmoro mrtvih u hladnjači u Teksasu

Izvor: VOA, 23.Jul.2017

Policija u Teksasu je saopštila da je u jednoj hladnjači na parkingu robne kuće "Volmart" u San Antoniju pronašla osam mrtvih osoba, koje su, kako se veruje, žrtve krijumčarenja ilegalnih imigranata u Sjedinjene Države. Najmanje 28 preživelih , među kojima je bilo i dvoje dece školskog uzrasta...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.