Promotivni čas joge u Hipokratu u petak, nagradna igra za posetioce

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivni čas joge u "Hipokratu" u petak, nagradna igra za posetioce

Joga studio "Hipokrat" ovog petka, 27. novembra, organizuje besplatan promotivni čas joge za sve zainteresovane za ovu drevnu veštinu.

Promotivni čas samo je uvertira u aktivnosti ove škole tokom decembra, kada zvanično sa radom počinje i škola joge sa novim terminima.

Prisutne na promotivnom času u petak očekuje i nagradna igra u kojoj mogu da osvoje čas mesec dana besplatnih časova joge u Hipokratu. Joga koju podučavaju tri iskusna instruktora u Hipokratu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << - Amila Lukić, Mira Vojnović Zrnić i Zoran Zrnić, ne zasniva se isključivo na praktikovanju telesnih vežbi. Pored klasične i Hatha joge, polaznici "Hipokratove" škole imaju priliku da se upoznaju sa istorijatom i principima ove veštine koja leči dušu i telo, što je omogućeno i na radionicama i predavanjima u prijatnom ambijentu joga centra u Stratimirovićevoj 6.

Časovi su organizovani u grupama koje primaju između 20 i čak 45 polaznika, na četiri stepena. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno, u skladu sa željama i mogućnostima samih polaznika, a u ponudi su i individualni časovi joge. One koji bi da rade na poboljšanju držanja, ali i generalnog zdravlja mogu da probaju terapeutsku jogu i rade na svojoj kičmi, stubu tela.

Svi treninzi odvijaju se u prijatnom ambijentu i smirujućoj atmosferi ovog joga centra.

Članarina u joga studiju "Hipokrat" mesečno iznosi 2.500 dinara, dok je cena individualnog časa 20 evra. Detalje o instruktorima, ali i sve podatke o joga studiju "Hipokrat" možete da pogledate OVDE, a pratite sva dešavanja i na zvaničnoj Fejsbuk stranici OVDE.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.