Promocija programa Prvi kadar u utorak u Kulturnom centru LAB

Izvor: Radio 021, 02.Jul.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija programa "Prvi kadar" u utorak u Kulturnom centru LAB

Promocija programa "Prvi kadar" održaće se u utorak, 3. jula u prostorijama Kulturnog centra LAB.

"Prvi kadar" je program nastao 2014. godine i podrazumeva odlazak nekoliko mladih ljudi iz Vojvodine u Sarajevo na Sarajevo film festival i u Prizren na Dokufest.

Na promociji programa imaćete priliku da pogledate kratak dokumentarni film o ranijim posetama Sarajevu i Prizrenu (20 min) i poslušate razgovor sa ranijim učesnicima programa o njihovim iskustvima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Konkurs za ovogodišnji odlazak na festivale je otvoren do 8. jula. u ponoć, a sve što je potrebno je da zainteresovani pošalju svoje prijave na office@vccns.org sa sledećim podacima: ime i prezime, datum rođenja i u nekoliko rečenica opis čime se bave i zašto bi želeli da odu na festivale, odnosno da posete Prizren i Sarajevo.

Osnovni uslovi za prijavu je da osoba ranije nije imala prilku da poseti ove gradove i da je u mogućnosti da isprati program u potpunosti.

Kao i svake godine, pre odlaska na festivale, izabrani učesnici i učesnice će pohađati radionice koje će im pomoći da se bolje upoznaju sa dešavanjima u vezi sa raspadom Jugoslavije.

Svi troškovi programa su pokriveni (radionice, put, hrana i smeštaj u Prizrenu i Sarajevu).

Promocija počinje u 20 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.