Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija priča Tanje Tucić danas u Radio kafeu

Ciklus susreta sa zanimljivim piscima u Radio kafeu, promovisanja dobrog pisanja i otkrivanja knjiga koje se moraju pročitati - "Čitologija" - otvoriće danas, 11. novembra autorka zbirke izuzetnih priča "Sigurnosti nema ali puno toga drugog ima".

Publika će uživo čuti neke od najboljih priča Tatjane Tucić, koje je u formatu ljubavnog vikend romana, objavila pre izvesnog vremena.

Priče će čitati autorka. 

"Sigurnosti nema, ali puno toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << drugog ima" - naslov je njene zbirke priča koje otkopčavaju dušu onako kako to rade samo vrhunski pronalazači kompleksnijeg smisla reči.

Nastale iz radosti i tuge, euforije i depresije, iz samoće i straha - od starenja, smrti, duhovitih situacija iz života, sve priče su, bez izuzetka, mali praznici prefinjenog pisanja.

Tempirana bomba govana, Kolji, i u supu, Voli svoga idiota, Prkos i goruća ljubav, Pidžama, Pred smrt biće nam najlepše, Martina mera života, samo su neke od priča koje će ljubitelje dobrih tema i uzbudljivog pisanja navesti da posegnu za knjigom priča Tatjane Tucić.  Zbirka će moći i da se kupi.

"Čitologija" će početi u 19 časova, Radio kafe se nalazi u Svetozara Miletića 45. Ulaz je slobodan.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Danas u Novom Sadu - ponedeljak, 11. novembar

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019

Na Dan primirja u Novom Sadu možete da prošetate do Tvrđave i da posmtrate Merkur, ali i da prisustvujete predavanjima, radionicama i predstavljanima knjiga, među kojima se izdvaja promocija zbirke priča Tanje Tucić u Radio kafeu...13:30 časova..Astronomsko društvo Novi Sad od 13:30 do 16 časova...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.