Promocija antologije ​Da li svinje imaju krila u Američkom kutku

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija antologije ​"Da li svinje imaju krila" u Američkom kutku

U okviru dečijeg festivala Zmajeve dečije igre, koji će se ove godine održati od 7. do 11. juna, jedan od programa realizovaće se u Američkom kutku.

U pitanju je promocija ​antologije ​​"Da li svinje imaju krila- ​D​o ​P​igs ​Have ​Wings" u izdanju Zmajevih dečijih igara. Ova antologija predstavlja izbor anglofone poezije za decu i mlade koji upoznaje domaću publiku sa stvaraocima iz SAD, Velike Britanije, Australije, Novog Zelanda i Kanade, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su stvarili u period od 19. veka do danas.

Knjiga obuhvata dela 53 autora od Edvarda Lira i Luisa Kerola, preko Ogdena Neša, Roalda Dala, Šela Silverstejna pa do Kena Nezbita i Eme Brajodi.

Promocija ove antologije održaće se u sredu, 7. juna, u 19 časova u Američkom kutku, a o knjizi će govoriti prof. dr Jelena Spasić i autor izbora i prevodilac Peđa Trajković.

Prijave za ovu promociju mogu se izvršiti putem sledećeg linka​.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.