Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenljivo oblačno i hladno

U petak će u Novom Sadu jutro biti malo do umereno oblačno, a slično vreme očekuje se i u nastavku dana uz smenu oblačnih i dužih sunčanih intervala.

Očekuje se manji porast temperature. Vetar u prvom delu dana umeren severozapadni, poslepodne u slabljenju. Minimalna temperatura biće 8, dok će maksimalna biti 16.

U subotu će biti pretežno do potpuno oblačno i uglavnom suvo vreme. U drugom delu dana tek ponegde moguća je slaba kratkotrajna kiša. Vetar slab, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << istočnih smerova. Jutarnja temperatura biće 6, dok će maksimalna dnevna biti 16 stepeni.

U nedelju promenljivo oblačno uz povremene sunčane intervale. Temperatura će se kretati od 7 do 10 stepeni.

Početkom sledeće sedmice očekuje se suvo sa sunčanim intervalima. U ponedeljak će maksimalna temperatura biti 15 stepeni. U utorak više sunca, ali će biti malo hladnije uz maksimalnu dnevnu temperaturu od 14 stepeni.

Autor: Weather2umbrella

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.