Izvor: Radio 021, 12.Jun.2020, 12:43

Proleter se protiv Javora oprašta od domaće publike za ovu sezonu

Fudbaleri Proletera sa Slane bare dočekaće danas, 12. juna, na "Karađorđu" Javor iz Ivanjice, u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Javor se bori za opstanak u ligi, pošto ga samo dva boda deli od Inđije koje se nalazi u zoni ispadanje. Pobeda nad Proleterom značila bi mnogo timu iz Ivanjice, dok je Proleter osigurao takmičenje u najvišem rangu domaćeg fudbala i u sezoni 2020/21.

Ipak, ovo je poslednji meč za Proleter u Novom Sadu do kraja prvenstva, pa žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da se na najbolji mogući način oproste od domaće publike za ovu sezonu.

"Ukoliko prikažemo igru koja nas je krasila, povoljan rezultat ne bi trebalo da izostane. Atmosfera je obećavajuća, željni smo još jednog uspeha koji bi nam najverovatnije doneo 10. mesto, koje smo posle nešto lošijeg starta i priželjkivali", rekao je trener Proletera Branko Žigić za "Dnevnik".

Proleter i Javor su se već sastali ove sezone i tada je u Ivanjici slavio domaćin minimalnim rezultatom.

Utakmica između Proletera i Javora igra se na "Karađorđu", u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Goleada na "Karađorđu", Voždovac slavio na Banjici

Izvor: RTS, 12.Jun.2020

Fudbaleri Proletera i Javora odigrali su nerešeno 2:2 u Novom Sadu u okviru meča 29. kola Linglong Superlige. Voždovac je na Banjici savladao Rad sa 2:0. . Veoma zanimljiv meč odigrali su Proleter i Javor na stadionu "Karađorđe"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.