Proleter - Teleoptik 1:2

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2009, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleter - Teleoptik 1:2

NOVI SAD - Loša rezultatska serija Proletera se nastavlja. Nakon eliminacije od Partizana u osmini finala Kupa Srbije, bodove sa Slane bare u 12.kolu Prve lige Srbije odneo je Teleoptik, identičnim rezultatom 2:1. Gosti iz Zemuna su poveli u 7. minutu nakon slobodnog udarca Nenada Adamovića i neodlučnosti odbrane Proletera.

Gosti iz Zemuna su poveli u 7. minutu nakon slobodnog udarca Nenada Adamovića i neodlučnosti odbrane Proletera.

I pored terenske inicijative >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Teleoptika, Proleter je došao do igrača više, a odmah zatim i do izjednačenja u 21.minutu. Karišik je nespretno intervenisao, a zatim Kao poslednji igrač odbrane na oborio Popina, pa mu je sudija Anđelković pokazao put ka svlačionici. Da i Proleter ima odličnog izvođača prekida pokazao je Boško Šarac snažnim udarcem sa 18 metara, neodbranjivo za golmana Ristića.

Već u sledećem napadu Čović je imao priliku da preokrene rezultat, ali je neprecizno šutirao.

U nastavku meča, gosti su disciplinovanom igrom zaustavljali sve napade Proletera, čiji su igrači previše grešili na sredini terena i nikako nisu uspevali da materijalizuju prednost igrača više. S druge strane, Teleoptik je opasno pretio preko Šćepovića i Marinkovića u brzim kontranapadima.

Hrabra igra isplatila im se u 48.minutu i to opet posle prekida. Marinković je izveo korner, kapiten domaćih Žigić umalo postigao autogol, lopta se vratila do Marinkovića koji je odličnim udarcem zatresao mrežu.

Ispostavilo se da je to bio i odlučujući trenutak meča, pošto igrači Proletera do kraja susreta osim jalove terenske inicijative nisu imali izglednije šanse da izjednače rezultat. Sa nova 3 boda Teleoptik se probio na 4.mesto na tabeli, dok Proleter posle 12 kola zauzima 8. Mesto sa 16 osvojenih bodova.

U sledećem kolu, prvoligaš iz Zemuna dočekuje Bežaniju, a Novosađani gostuju Mladosti u Apatinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.