Izvor: Radio 021, 08.Maj.2021, 07:18

Prolećna novosadska cvetna pijaca još danas kod Spensa

Prva prolećna "Novosadska cvetna pijaca" održava se i danas na platou ispred Spensa.

Cvetne pijace tradicionalno organizuje Pokret gorana Novog Sada, a s ciljem da svi posetioci na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

Na dobro poznatoj lokaciji će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i nekoliko izlagača umetničkih zanata.

Naredna Cvetna pijaca planirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je i za naredni petak i subotu, 14. i 15. maja.

Novosadska cvetna pijaca podleže svim preporučenim merama zaštite i organizatori stoga mole sve posetioce da pravilno nose maske za lice i drže fizičku distancu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.