Izvor: Radio 021, 11.Sep.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program "Korzo" u subotu na Bulevaru Mihajla Pupina

Program "Korzo" održaće se u subotu, 14. septembra na Bulevaru Mihajla Pupina.

Publici će se predstaviti Vojvođanski simfonijski orkestar, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, violinista Robert Lakatoš i pijanistkinja Rita Kinka.

U pitanju je jedan od događaja u okviru programa "Kaleidoskop kulture" koji traje do 30. septembra. Direktor Fondacije "Novi Sad 2021-Evropska prestonica kulture" Nemanja Milenković podsetio je na to da "Kaleidoskop kulture" obuhvata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oko 400 događaja, na 80 lokacija, sa preko 60 organizacija, te da će u narednom periodu u fokusu biti i primenjena umetnost.

"Pred nama su fantastične izložbe finskog i švajcarskog dizajna, finski će biti prezentovan u Eđšegu 17. septembra, a Železnička stanica biće preoblikovana u prostor vrhunskog švajcarskog dizajna 22. septembra. Očekuje nas i zanimljiv događaj u oblasti književnosti  'Književno jutro na Najlonu' koji propagira nov način komunikacije pisaca sa publikom", rekao je Milenković.

Program će početi u 20:21 čas.

Bulevar Mihajla Pupina će u subotu biti zatvoren od raskrsnice sa ulicama Žarka Zrenjanina i Modene, do raskrsnice sa ulicama Jovana Ćorđevića i Pionirske. Detalji o izmeni saobraćaja i zatvaranju ulica biće poznati kada se oglasi Gradska uprava za saobraćaj.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

„Korzo“ u subotu na Bulevaru Mihajla Pupina

Izvor: NoviSad.com, 11.Sep.2019

Programska celina „Korzo“ biće održana u subotu, 14. septembra na Bulevaru Mihajla Pupina. Publici će se predstaviti Vojvođanski simfonijski orkestar, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, violinista Robert Lakatoš i pijanistkinja..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.