Izvor: Radio 021, 17.Mar.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produženje registracije vozila samo na tehničkom pregledu

Građani u narednom periodu produženje registracije vozila mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, sopštio je MUP.

Ukoliko imaju potrebu za izdavanjem novog dokumenta, u MUP-u mole građane da im se obrate mejlom na adresu upravazaupravneposlove@mup.gov.rs i sačekaju dalje instrukcije.

Dodajmo da je MUP ranije saopštio i da šalteri u policijskim upravama neće raditi od danas, 17. marta. To znači da se neće primati zahtevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za produženje ličnih dokumenata, a dokumenta koja su istekla važiće i dalje.

Oni građani kojima su potrebna nova dokumenta treba da se obrate Ministarstvu unutrašnjih poslova elektronskim putem na mejl adresu upravazaupravneposlove@mup.gov.rs i da sačekaju dalje instrukcije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Registracija vozila na tehničkom, i sa isteklom saobraćajnom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2020

Građani produženje registracije svojih vozila u narednom periodu mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, kako je saopštio MUP, a registraciju će moći da obave i vlasnici vozila kojima je saobraćajna dozvola istekla ili ističe u narednom periodu...Goran Bogdanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.