Izvor: Radio 021, 11.Jun.2020, 12:16

Produžen pritvor 82-ogodišnjaku osumnjičenom za obljubu dečaka kod Šodroša

Osamdesetdvogodišnjem M.J. iz Novog Sada, osumnjičenom za obljubu deteta, pritvor je produžen do 5. jula.

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, prenosi Dnevnik.

Podsećamo, on je uhapšen 7. maja, a sumnja se da se zlostavljanje dogodilo tog dana, na dolmi blizu Šodroša.

Žrtva je osmogodišnji dečak.

Odmah posle prijave građana, policija je izašla na lice mesta. Osumnjičeni je, u međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pobegao, ali je ubrzo pronađen na Limanu i uhapšen.

Autor: Dnevnik, 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Produžen pritvor starcu osumnjičenom za obljubu dečaka

Izvor: NoviSad.com, 12.Jun.2020, 09:02

Osamdesetdvogodišnjem M. J. iz Novog Sada, osumnjičenom za obljubu deteta, produžen je pritvor do 5. jula, kako ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.