Problemi sa vodom sremske strane Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi sa vodom sremske strane Novog Sada

NOVI SAD - Stanovnici Sremske Kamenice, Karlovaca, Bukovca i Petrovaradina u subotu su bez vode bili nekoliko sati duže nego što je prvenstveno bilo najavljeno iz „Vodovoda i kanalizacije".

U tom preduzeću objašnjavaju da su u toku puštanja vode u sistem cevne veze popustile, zbog čega je bilo neophodno ponovo sve zaustaviti.

Radnici „Vodovoda i kanalizacije" zamenili su četiri merača protoka vode, kao i tri zatvarača koja regulišu pritisak u sistemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opremu koja je bila stara oko trideset godina.

Prema rečima rukovodioca Službe vodovodne mreže Nikice Ivića, postavljanjem novih zatvarača i merača vode na četiri lokacije, rešeni su dugogodišnji problemi pristiska i protoka vode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.