Izvor: B92, 19.Dec.2009, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem s grejanjem u Novom Sadu

Novi Sad -- Novosađani koji se već dva meseca žale na loše grejanje kažu da im je hladno u stanovima i da ne bi mogli da se ugreju bez dodatnog uključivanja grejalica.

Novosađani u pojedinim delovima Novog Sada već dva meseca se žale na grejanje u svojim stanovima. Zbog lošeg grejanja morali su da uključe i grejalice, pa su im troškovi grejanja dvostruko veći. Pojedini Novosađani žale se da bez obzira na to što nemaju zadovoljavajuće grejanje, moraju da plate svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << račun Toplani, iako su nezadovoljni kvalitetom usluge.

U novosadskoj Toplani kažu da oni garantuju temperaturu od 20 stepeni sa odstupanjima od jednog stepena i napominju da ova odluka važi za sve toplane u Srbiji.

"Naredne godine ćemo sa svakom zgradom dogovarati temperaturu koju će Skupština stanara odlučiti i onda će se plaćati cena za utrošenu energiju, a ne kao sada, po kvadratnom metru”, kaže Tatjana Šikoparija iz novosadske Toplane.

U Toplani napominju da građani koji su nezadovoljni grejanjem mogu da pozovu korisnički centar i da prijave, ali da će grejanje biti pojačano samo ako je u stanu manje od 19 stepeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.