Priznao da je ubio dilera zbog duga

Izvor: Glas javnosti, 22.Sep.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao da je ubio dilera zbog duga

NOVI SAD - Bojan Đermanović (29) iz Bačke Palanke priznao je na jučerašnjem suđenju u Okružnom sudu u Novom Sadu da je ubio dilera deviza Ilije Mrđana (54) iz Obrovca. Pored njega, za ovo ubistvo optužen je i njegov otac Željko Đermanović (57). On je izjavio da je samo pomogao sinu da zakopa leš, ali da u samom ubistvu nije učestvovao.

Prema optužnici, otac i sin su 11. marta ove godine namamili Mrđana u svoju kuću u Bačkoj Palanci, ubili ga udarcima bejzbol palicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << a uveče zakopali telo kod Nove Gajdobre.

- Mrđan mi je dugovao više od 3.000 evra i izgleda da nije imao nameru da vrati dug. Tog dana je očigledno pijan došao u našu kuću i vređao nas. Kada sam ga pitao za pare, on je izvadio 700 evra, bacio ih na pod i nastavio sa uvredama. Tada mi je pao mrak na oči, uzeo sam bejzbol palicu i tukao ga - rekao je Bojan.

Nestanak Ilije Mrđana prijavila je njegova supruga LJeposava 12. marta, pošto dan ranije nije došao s posla kući. On je nestao na putu od fabrike „Majevica“ u Bačkoj Palanci do svoje kuće u Obrovcu, a poslednji put viđen je kod kafane „Burence“ u Bačkoj Palanci.

Nastavak suđenja zakazan je za 29. oktobar, kada bi sudski veštaci trebalo da se izjasne o stepenu uračunljivosti optuženog za ubistvo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.