Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2010, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

NOVI SAD -

Priznanja "Kapetan Miša Anastasijević", koje dodeljuju Privredna komora Srbije, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu i kompanija Medija invent, svečano su uručene ovogodišnjim laureatima. Organizatori su takođe promovisali i treće izdanje monografije "Put do vrha" koja predstavlja sve najistaknutije privredne i društvene radnike i institucije.

Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" za poseban doprinos razvoju srpske privrede dodeljena je direktoru Elektroprivrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije Dragomiru Markoviću, nagrada za kvalitet rada dodeljena je direktoru Poreske uprave Dragutinu Radosavljeviću, a nagradu najplemenitijeg čoveka godine dobio je direktor Srbijagasa Dušan Bajatović

Posebne zahvalnice "Kapetan Miša Anastasijević" dobio je Dragan Milošević za doprinos organizaciji obeležavanja 1700 Milanskog edikta u Nišu i Milovan Milošević za doprinos razvoju juga Srbije.

Monografija "Put do vrha" predstavila je najznačajnije pojedince i institucije koji su doprineli razvoju privrede i unapređenju života u Srbiji. Samo neki od njih su Elektrovojvodina i Kliničko - bolnički centar u Gračanici.

Organizatori kažu da su i laureati i oni koji su svoje mesto dobili u Monografiji to zaslužili svojim radom, profesionalnošću i dobročinstvom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.