Izvor: Radio 021, 20.Mar.2020, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za prvih šest osoba koje su prekršile meru samoizolacije

Za prvih pet osoba koje su prekršile meru obavezne samoizolacije određen je pritvor, rečeno je večeras Tanjugu u pravosudnim organima, dok je list Blic javio da je tokom večeri još jednoj osobi određen pritvor.

Kako je navedeno, četiri osobe su iz Zaječara i one su upućene u poseban smeštaj namenjen tim licima u Pirotu, dok je jedna osoba iz Šapca i ona je upućena u poseban objekat u okviru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija koje nalaze u Vršcu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << toku večeri još jedna osoba je privedena, i iz Zrenjanina će biti upućena u Vršac.

Osobe iz Zaječara koje su prekršile meru obavezne samoizolacije u trenutku kada su locirane nalazile su se u kafiću u tom gradu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.