Izvor: Radio 021, 05.Apr.2020, 11:50

Pripadnik MUP-a preminuo od virusa korona

Ministarstvo unutrašnjih poslova izrazilo je saučešće porodici kolege Radovana Tijanića, pripadnika Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a, koji je preminuo u KBC "Dragiša Mišović" od posledica virusa korona.

"Reč je o nenadoknadivom gubitku za Ministarstvo unutrašnjih poslova. Radovan Tijanić je u našem timu bio poznat kao izuzetan profesionalac, požrtvovan radnik i veliki borac za informacionu bezbednost Srbije", izjavuio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Tijanić je u Ministarstvu unutrašnjih poslova proveo ceo svoj radni vek, a tokom gotovo 34 godine rada obavljao je poslove logistike, policijskih evidencija, analitike i bio je zaposlen u Odeljenju Beograd Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP.

Preminuo je u 58. godini života i iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke, navodi MUP u saopštenju.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Od koronavirusa preminuo prvi policajac, obolelo još 17 policajaca i desetine vojnika

Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova izrazilo je saučešće porodici kolege Radovana Tijanića, pripadnika Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a, koji je preminuo u KBC „Dragiša Mišović“ od posledica virusa korona.. Samo dan ranije, direktor policije Vladimir Rebić...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.