Izvor: B92, 21.Apr.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave zbog trgovine ljudima

Novi Sad -- Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv više osoba osumnjičenih za trgovinu ljudima.

Ljuba N. (53), Danka N. (27), Duško N. (30), Milka K. (32) i Branislav J. (38) iz Nadalja terete se da su eksploatisali jednog mladića, obolelog od cerebralne paralize, koji je na crnogorskom primorju prosio za njihov račun.

Zbog trgovine ljudima krivčna prijava je podneta i protiv Slobodana N. (52) iz Jarka, za kojeg je nepokretni mladić prosio po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sremskoj Mitrovici i davao mu sav dobijeni novac.

Policija je podnela prijavu i protiv Bektaša J. (33) iz Žablja i Mare I. (46) iz Begeča.

Krivična prijava tereti Bektaša J. da je primorao na prostituciju jednu maloletnu Novosađanku, preteći njenoj majci, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je nakon izvesnog vremena Bektaš J. odveo devojku u stan Mare I. koja je ugovarala i naplaćivala seksualne usluge i uzimala deo zarade.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.