Prijave za Dunavsku sonatu do 10. aprila

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za "Dunavsku sonatu" do 10. aprila

Festival "Dunavska sonata" biće održan 4, 11. i 18. avgusta na Štrandu.

Cilj organizatora je da i ove godine okupe mlade i talentovane muzičare, koji bi se predstavili delima klasične muzike.

Pravo učešća imaju svi muzičari iz Vojvodine stariji od šest godina. Oni se mogu predstaviti samostalno, uz pratnju korepetitora ili u sastavima (duo, trio, kvartet). Mogu se prijaviti i akapela horovi, kao i metal i rok sastavi koji će odsvirati dela klasične muzike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u prilagođenom aranžmanu.

Svi zainteresovani muzičari mogu se prijaviti na zvaničnu audiciju, slanjem kratke biografije i naziva kompozicije kojom bi se predstavili na festivalu. Rok za prijave je 10. april. Audicija će biti održana 23. aprila, a odlukom stručnog žirija biće napravljena selekcija u tri kategorije:

- deca do 12 godina

- mladi do 20 godina

- stariji od 20 godina.

Pobednike u svakoj kategoriji čeka novčana nagrada od 100 hiljada dinara.

Autor: 021.rs/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.