Pretučen reditelj Dušan Jelić u Beogradu

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen reditelj Dušan Jelić u Beogradu

Reditelj i scenarista Dušan Jelić teško je povređen, nakon što su ga sinoć napali nepoznati mladići.

Jelić je brutalno pretučen sinoć oko ponoći na Novom Beogradu, kada su mu prišla dva nepoznata mladića i počela da mu dobacuju da "ima dobru jaknu", nakon toga su nasrnuli na njega i pretukli ga.

Jelić je tom prilikom zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici.

- Trenutno se nalazim na Urgentnom centru, zadržali su me ali se nadam da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << već sutra da izađem. Taj napad ne znam ni kako da opišem, to je bilo nešto fantomski. Sve se desilo na Novom Beogradu, u mračnoj ulici. Dva napadača su u pitanju, s leđa su mi prišli qa jedan je uzviknuo: "Matori, mnogo ti dobar kaput, daj mi", ja sam se okrenuo a oni su prileteli. Usledio je niz udaraca u glavu i šutiranje, ali ono što je zanimljivo je da me nisu opljačkali. Valjda su samo hteli da biju nekoga. Sećam se samo tog jednog koji je imao kapuljaču i bio jako visok, sve sam policajcima opisao. Ostao mi je hematom na glavi, sad se to prati - rekao je on.

Autor: Blic

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen reditelj Dušan Jelić?

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2018

Reditelj i scenarista Dušan Jelić pretučen je u nedelju oko ponoći na Novom Beogradu Reditelj i scenarista Dušan Jelić pretučen je u nedelju oko ponoći na Novom Beogradu, pišu beogradski mediji. Tanjugu u MUP-u nisu mogli ni da potvrde ni da demantuju ovu informaciju. Prema...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.