Izvor: Radio 021, 27.Feb.2021, 12:18

Presluškivanje: Muzički vikend miks

Miks različitih žanrova nalazi se u više od sat vremena novog Presluškivanja na Radiju 021, muzičke emisije u realizaciji naših novinara-agenata.

U ovom tematskom izdanju donosimo hitove Gorillaz, Queen, The Raconteurs, Sunshine, TOOL, Massive Attack i mnogih drugih koji su nam rado na plejlisti.

Agenti Presluškivanja Zoran Strika, Dragana Prica Kovačević i Gorica Nikolin u pomoć su prizvali doušnike Jelenu, Luku i Dejana, koji su svojim muzičkim odabirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obogatili emisiju. Agenti su razgovarali o dobrim i lošim muzičkim kombinacijama, a sa slušaocima su podelili i kako bi izgledao bend koji bi oformili i koju muziku bi izvodili.

Otkrili su koja će biti sledeća tema na dnevnom redu ove špijunske emisije, a u kojoj mogu da učestvuju svi.

Presluškivanje se premijerno emituje petkom od 20 časova na Radiju 021, reprizno nedeljom u podne, a subotom stiže u onlajn izdanju.

Sve novosti u vezi sa emisijom pratite na Fejsbuk, Tviter i Instagram stranicama Presluškivanja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.