Izvor: Radio 021, 01.Dec.2020, 16:47

Preminuo zamenik gradonačelnika Skoplja od posledica korone

Zamenik gradonačelnika Skoplja Enver Malići preminuo je od komplikacija izazvanih virusom korona.

Kako su objavili lokalni mediji, Malići se prethodno deset dana lečio na državnoj Klinici za infektivne bolesti u Skoplju, a onda je lečenje nastavio u privatnoj bolnici "Sisitina", gde je preminuo u utorak ujutru.

Gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov je na Fejsbuku, povodom smrti Malićija, napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je izgubio dobrog prijatelja.

"Nekada reči ne mogu da iskažu osećanja koja imamo prema bliskima u našem životu. Uvek vedar, uvek nasmejan, uvek mlad u duhu. Počivaj u miru Envere, prijatelju moj", napisao je Šilegov.

Некогаш зборовите не можат да ги искажат чуствата кои што ги имаме кон блиските во нашите животи. Секогаш ведар, секогаш...

Posted by Петре Шилегов on Tuesday, December 1, 2020

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.