Izvor: Radio 021, 04.Mar.2021, 20:41

Preminuo vladika Atanasije

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i bivši vladika banatski Atanasije Jevtić preminuo je posle teške borbe sa korona virusom, potvrđeno je za ATV iz trebinjske bolnice.

Da je preminuo vladika Atanasije okupljenim vernicima je u trebinjskom sabornom hramu saopštio i vladika Dimitrije.

Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski Atanasije primljen je na lečenje u bolnicu u Trebinju u drugoj polovini februara, posle testiranja na prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << korona virusa.

Stanje mu se pogoršalo pre dva dana. Imao je upalu oba plućna krila. Pre nekoliko dana pojavila se informacija u medijima da se vladika Atanasije nalazi u teškom stanju i da je priključen na respirator.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Preminuo vladika Atanasije Jevtić

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2021

Vladika Atanasije Jevtić, umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački, preminuo je u 84. godini zbog posledica korona virusa.. Ta informacija je potvrđena iz trebinjske bolnice u kojoj je preminuo.. Zvona sa trebinjskog Sabornog hrama obavestila su građane da je vladika preminuo nešto pre 19.00 časova.. Umirovljeni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.