Preminuo predsednik izbegličkog udruženja Radenko Popić

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo predsednik izbegličkog udruženja Radenko Popić

Predsednik Regionalnog odbora za pomoć izbeglicama Vojvodine Radenko Popić preminuo je danas u Novom Sadu u 65. godini, nakon duže i teške bolesti.

Popić je rođen 1950. godine u Sarajevu, odakle je izbegao tokom rata u Bosni i Hercegovini. U javnosti je bio poznat kao beskompromisni kritičar različitih vrsta zloupotreba izbeglica od strane domaćih i regionalnih političara, izbegličkih predstavnika, ali i predstavnika međunarodnih organizacija.

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Preminuo Radenko Popić

Izvor: RTS, 18.Avg.2015

. Predsednik Regionalnog odbora za pomoć izbeglicama Vojvodine, Radenko Popić, preminuo je u Novom Sadu u 65. godini, nakon duže i teške bolesti.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.