Izvor: Radio 021, 25.Apr.2020, 18:39

Preminuo glumac Brus Olpres

Glumac iz filma "Gospodar prstenova" Brus Olpres preminuo je u 89. godini života, potvrdila je njegova porodica.

Olpres je glumio lik Aldora u drugom nastavku "Gospodara prstenova", a u svojoj karijeri dugoj šest decenija glumio je u mnogim filmovima poput "The Scarecrow", "Piano", "Frosty Man", a glumio je i lik Mastera Fanta u Moćnim rendžerima.

"Voleo sam da radim s Brusom, a njegov smisao za humor i dosetke činile su ga legendom. Svima će nedostajati i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ćemo ga pamtiti. Ikona je jedne ere", rekao je glumac Piter Eliot za New Herald.

Njegov sin Majkl rekao je da je otac proživeo ispunjen život. "Mislio je za sebe i prihvatao svakoga. Nedostajaće mi", rekao je on, prenosi index.hr.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.