Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo episkop valjevski Milutin koji je bio na lečenju u Beogradu

Episkop valjevski vladika Milutin (71) preminuo je sinoć u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu gde se nalazio na lečenju od virusa korona, prenosi portal kolubarske.rs.

Eparhija valjevska SPC potvrdila je krajem prošle nedelje u saopštenju za javnost da je vladika Milutin pozitivan na virus korona, kao i još dvojica sveštenika.

"Episkop Milutin je virus korona dobio tako što je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vredni pastir hodio i služio u svojoj Eparhiji, onako kako već više od pola veka služi Bogu i rodu", saopštila je Eparhija valjevska, a prenosi kolubarske.rs.

Autor: Kolubarske.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo episkop valjevski Milutin koji je bio zaražen korona virusom

Izvor: Blic, 30.Mar.2020

Episkop valjevski Milutin preminuo je noćas, dva časa nakon ponoći, u KBC “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu, gde je bio prebačen zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, nakon što mu je potvrđen korona virus, potvrđeno je “Blicu” u Eparhiji valjevskoj.

Nastavak na Blic...

Episkop valjevski Milutin preminuo od posledica COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020

Vladika Srpske pravoslavne crkve (SPC) Milutin (71), episkop valjevski, preminuo je u noći sa nedelje na ponedeljak (29. na 30. mart) u Kliničko–bolničkom centru "Dragiša Mišović" u Beogradu, gde se nalazio na lečenju od COVID-19, javila je Radio-televizija Srbije. Eparhija valjevska Srpske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.