Izvor: Radio 021, 16.Jun.2020, 07:09

Premijera četvrtog nastavka "Matriksa" odložena za proleće 2022. godine

Vorner Bros odlučio je da odloži premijeru četvrtog nastavka "Matriksa", pa će ga umesto 2021. godine prikazati tek 2022, prenosi Screenrant.

Razlog odlaganja je činjenica da je set bio zatvoren zbog pandemije virusa korona pa snimanje neće biti završeno u periodu u kojem je to planirano.

Ipak, producenti su potvrdili kako će snimanje biti nastavljeno u julu ove godine. Film je svetlo dana trebalo da ugleda u maju 2021. godine.

U filmu će se pojaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kijanu Rivs, Nil Patrik Heris, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Prijanka Čopra Džonas, Elen Holman, Tobi Onvumere i Brajan Dž. Smit.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.