Izvor: Radio 021, 27.Mar.2020, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekršio izolaciju da bi otišao na pecanje, pa ga pojeo krokodil

Muškarca u Ruandi, koji je prekršio karantin kako bi navodno otišao u ribolov, ubio je i pojeo krokodil, izjavila je gradonačelnica južne četvrti Kamonyi.

Alis Kajitesi je rekla da se incident dogodio u sredu ujutro u reci Nyabarongo.

"Prekršio je izolaciju, on je među retkim ljudima koji ne sarađuju kako bi se zaustavio virus korona", rekla je Kajitesi.

Vlasti u Ruandi uvele su u nedelju potpuni karantin, jer se broj slučajeva virusa korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i dalje povećavao, piše BBC. Ova istočnoafrička država do sada je potvrdila 40 slučajeva virusa korona, što je najviše u regiji. Obustava ekonomskih aktivnosti u zemlji ozbiljno je pogodila većinu ljudi koji imaju male prihode.

U ponedeljak je policija ubila dvojicu muškaraca u južnoj četvrti Nyanza nakon svađe u vezi sa izolacijom. Policija, međutim, nije potvrdila događaj.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.