Izvor: Luftika.rs, 28.Jan.2020, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko noći je osvojila Instagram, nije imala ni jednu operaciju i izgleda kao sa druge planete

Njena nekonvencionalna lepota potpuno je zaludela korisnike društvenih mreža, a sve je traženija i na modnim pistama.
Njeno ime je Cunaina, poreklom je sa Tibeta, a trenutno živi u Engleskoj gde ima brojne modne angažmane. Isklesana brada, pune usne, kose oči i gomila mladeža očaravaju ljude, a povrh svega toga, najviše divljenja prikuplja oblik njenog nosa, piše Blic žena.







View this post on Instagram

>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<













WATERWAYS is out now on all digital platforms. All links are in my bio x —— i have been silently, secretly, working on these ideas for so many years now and it feels surreal and so so good to take this first breath of air. words would never NEVER be enough to express my gratitude to everyone who has supported me – not just in these upcoming works but throughout my journey to get here. Mama, above all else, thank you. my video will be with you all soon warmest xx
A post shared by @ tsunaina on Jan 17, 2020 at 10:58am PST


U kratkom vremenskom periodu dobila je veliki broj pratilaca, a mnogi od njih prosto ne veruju da je ova manekenka u potpunosti prirodna, iako malobrojni podaci koji se mogu naći o njoj govore da nije imala nikakve estetske zahvate.
Ona je pravo osveženje na modnoj sceni po mnogo čemu, pa i po visini, jer visoka je svega 164cm. To nije sprečilo modne skaute koji su je zapazili na ulici da joj priđu i angažuju je.







View this post on Instagram















17/01/20 my first ever single Waterways will be here i can’t wait to welcome you all into my world x : images by myself and the wonderful @marknmarkn
A post shared by @ tsunaina on Jan 10, 2020 at 8:07am PST


Pojavila se i na Nedelji mode u Londonu, a angažovala ju je modna kuća Dior.
Na Instagramu ima oko 300.000 pratilaca iako izuzetno retko kači svoje slike, a ljudi kažu da su oduševljeni njenom nekonvencionalnom lepotom i aplaudiraju modnim stručnjacima koji su se umesto, kako kažu, „klasičnih lepotica“, odlučili za Cunainu, za koju komentarišu da izgleda kao da nije sa ove planete.







View this post on Instagram















#digitalart #makeup #model #myart #digitalmakeup
A post shared by Tabitha (@___beauty_queen_) on Jan 10, 2020 at 7:42am PST


Preciznom formulom za lepotu naučnici izračunali ko ima najlepše lice na svetu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.