Izvor: Radio 021, 14.Feb.2021, 21:52

Pregled nedelje na 021: Kokoške ne lete, u bazenu se ne pliva, a ko još ne voli da malo prisluškuje?

Još jedna nedelja je za vama i za nama. Bilo je ovo sedam čudnih dana. Osim o zdravstvenoj situaciji u gradu, izveštavali smo o raznim temama od značaja za javnost, a doneli smo vam i neka zanimljiva otkrića.

Tiš mi kasti: I dalje se ne zna ko je odgovoran za katastrofalnu sanaciju olimpijskog bazena na Spensu. Kako je 021.rs saznao, gradska vlast nema ni građevinski dnevnik, jer još uvek teče garantni rok. U međuvremenu, DS iznosi nove optužbe na račun >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srpske napredne stranke, u kojoj više ni ne kriju da im se, kako kažu, "potkrala greška". 

FTN ide dalje, Doroslovački ispao: Skupština Srbije usvojila je autentično tumačenje Zakona o visokom obrazovanju, po kojem dekan nekog fakulteta ne može da bude osoba starija od 65 godina. Portal 021.rs nastavio je da prati zbivanja na najpoželjnijem fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. O tome ko je kandidat za dekana, čitajte na OVOM LINKU.

Samo da ti čujem glas: Tabloidi bliski vlasti raspisali su se ove nedelje o tome da je meta prisluškivanja bio i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Novinari 021.rs upitali su Vučevića da li ima neka saznanja o tome, a šta je odgovorio i u kakvom je odnosu bio sa suspendovanim bivšim načelnikom novosadske policije, čitajte OVDE.

Superhik preduzeće: Nadležni u Nacionalnom parku "Fruška gora" tražili su od Pokrajinskog zavoda za zaštitu sredine uslove zaštite prirode kako bi se, na području planine, organizovale vožnje četvorotočkašima i enduro motorima, na čije štetne posledice već mesecima unazad upozoravaju građani i ekološki aktivisti.

Krivična je tu, a za krivicu ne znamo: Četiri člana Gradskog veća Novog Sada pod proverom su Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva jer su protiv njih podnete krivične prijave. Novinari 021.rs istraživali su o čemu se radi.

Lupanje o radijator: Preglasan seks, mačke koje dave golubove i golubovi koji su preglasni, preglasno slušanje rijaliti programa, deca koja udaraju igračkama o pod, "nesavesno" pomeranje stolica, visoki računi za struju, samo su neke od žalbi koje dobijaju novosadski upravnici. Kakve sve bizarne žalbe dobijaju novosadski upravnici možete da čitate na OVOM LINKU.

Kokošari svih zemalja, ujedinite se: Nije Novi Sad, ali je dovoljno bizarno da zaslužuje da se nađe u pregledu nedelje pogotovo imajući u vidu povezanost glavnih aktera sa vojvođanskom prestonicom. Tomislav Lovreković kokoškom gađa Mariniku Tepić. To je sve što imamo da kažemo. Video pogledajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.