Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen paket mera vredan 5,1 milijardu evra: Svim punoletnim građanima po 100 evra, odlaganje plaćanja poreza...

Ministar finansija Siniša Mali predstavio je paket mera, vredan 5,1 milijardu evra, kao pomoć privredi Srbije pogođenoj virusom korona.

Vlada će direktno pomoći svim preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima u iznosu od tri minimalne zarade svakom zaposlenom u tim preduzećima - po 750 evra za tri meseca.

Svim punoletnim građanima će biti uplaćena direktna pomoć od 100 evra, u dinarskoj protivrednosti, najavio je Mali.

Kao jednu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mera on predlaže odlaganje plaćanja poreza za sva privatna preduzeća tokokom trajanja vanrednog stanja.

Mere pomoći se ne odnose na privatna preduzeća koja u otpustila više od 10 odsto radnika, napomenuo je Mali. On je ponovio da neće biti smanjenja plata i penzija u javnom sektoru.

Uskoro opširnije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svim punoletnim građanima 100 evra, isplata po završetku vanrednog stanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020

Svi punoletni građani Srbije dobiće direktnu pomoć od 100 evra, saopštio je danas ministar finansija Siniša Mali...To je jedna od mera države za oporavak srpske ekonomije, koja je pogođena epidemijom virusa korona..."Izdvojićemo oko 70 milijardi dinara iz budžeta, i svakom punoletnom građaninu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Za oporavak privrede 5,1 milijardi evra, svim punoletnim građanima po 100 evra

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020

Ministar finansija Siniša Mali predstavio je paket mera, vredan 5,1 milijardu evra, kao pomoć privredi Srbije pogođenoj virusom korona...Vlada će direktno pomoći svim preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima u iznosu od tri minimalne zarade po zaposlenom. Uslov je da preduzeće nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.