Izvor: PRObjave.com, 26.Jan.2010, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje servisa PRobjave.com, četvrtak 28.01. Novi Sad

U Četvrtak 28. januara, u sklopu redovnog okupljanja koje organizuje Centar za odnose s javnošću Novog Sada, Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), održaće se predavanje Dragana Varagića "Načini slanja saopštenja putem Interneta i primer servisa PRobjave.com".

U sklopu predavanja biće objašnjene specifičnosti distribucije saopštenja za javnost korišćenjem novih online medija, načini optimizacije saopštenja za javnost mogućnostima Interneta kao kanala komunikacije, kao i predstavljanje servisa koji omogućuju automatizovanu distribuciju saopštenja putem Interneta.

Predavanje se održava na Fakultetu tehničkih nauka (zgrada ITC, prostorije Cisco centra za preduzetništvo), sa početkom u 18:00.

Prisustvo predavanju je slobodno za sve zainteresovane, s tim da je potrebno potvrditi dolazak najkasnije u četvrtak do 15:00 na email adresu boris.nadlukac@sajam.net
Centar za odnose s javnošću Novog Sada

Novi Sad

Kontakt:
Boris Nadlukač
Mob: 063 578 911
Email: boris.nadlukac@sajam.net

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.