Predstavljanje projekata Evropa u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje projekata "Evropa u Vojvodini"

NOVI SAD - Kao nastavak ciklusa "Evropa u Vojvodini" danas je u Pokrajinskom sekretarijatu za regionalnu i međunarodnu saradnju organizovana prezentacija projekata finansiranih od strane EU na teritoriji Vojvodine, kroz Program prekogranične saradnje Srbija-Mađarska.

Na konferenciji je uvodnu reč dao zamenik pokrajinske sekretarke Vladimir Pandurov.

Predstavljeni su Projekat "Prekogranična saradnja u obuci sportskih padobranaca", koji je realizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << „Aero klub" Sombor i „Aero klub" Segedin i projekti "Izgradnja modernog sistema obrazovanja na CNC mašinama putem prekogranične saradnje" i "Robot u nastavi - fleksibilni proizvodni sistemi", koji su realizovale Srednja tehnička škola Sombor i Tehnička škola "Jelki Andraš" iz Baje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sertifikati za projekt menadžere

Izvor: Capital.ba, 25.Dec.2008, 15:37

NOVI SAD, U Vojvodini je uručeno prvih 13 sertifikata projekt-menadžerima koji će raditi na realizaciji projekata poslovne saradnje Pokrajine sa susjednim državama. 'Pokrajinska vlada finansijski će pomoći tim menadžerima da pronađu partnere u Mađarskoj, Rumuniji, BiH i Hrvatskoj, radi realizaciji...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.