Izvor: Radio 021, 20.Mar.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Sanjari" u četvrtak u Novosadskom pozorištu

Predstava "Sanjari" biće izvedena u četvrtak, 21. marta u Novosadskom pozorištu.

O čemu su "Sanjari"?

Ko su danas sanjari o kojima govore "Sanjari" Bernarda Bertolučija, ima li tih ljudi od onog sveta koji su još uvek toliko nevini da veruju u promenu sveta na bolje? Šta je danas, u vremenu tolike i takve otupljenosti, istinska pobuna i jesmo li, zarad najbanalnije malograđankse komotnosti, spremni za nju? Ima li te pobune u pozorištu, tom imaginarnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prostoru slobode? Na sva ova pitanja pokušaće da odgovori predstava "Sanjari - fantazmagorija jedne revolucije". Predstavu je inspirisan Bertolučujevim filmom režirao Robert Lenard.

Ko je ko u predstavi?

Metju ‒ Bence Salai

Izabel ‒ Emina Elor

Teo ‒ Daniel Gomboš

Katrin ‒ Agota Ferenc

Žak ‒ Daniel Husta

Mati ‒ Terezia Figura

Ćale ‒ Ištvan Kereši

Predstava će početi u 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.