Predstava (Pre)obražaj u subotu u Novosadskom pozorištu

Izvor: Radio 021, 03.Jun.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "(Pre)obražaj" u subotu u Novosadskom pozorištu

Đačka scena Novosadskog pozorišta slavi 20 godina rada i tim povodom u subotu, 4. juna biće izvedena predstava "(Pre)obražaj".

Na sceni će biti 54 učesnika, među kojima su oni koji su nekada bili članovi ove scene ili su to danas, uzrasta od šest do 41 godine.

Koordinatori projekta su voditelj ove scene, glumica Zia Figura i njene kolege glumci Novosadskog pozorišta: Gabriela Crnković, Daniel Gomboš, Atila Nemet, Daniel Husta te Valeria Juhas, jedan od osnivača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Đačke scene.

"Kako deca rastu i stasavaju na sceni, koliko se i kako menjaju, nova lica koja stižu i naličja događaja kojima smo bili svedoci radeći zajedno, koliko smo se promenili mi koji smo sa njima radili, sve će to biti tema ove predstave", kaže Zia Figura. "Govorićemo o tom stasavanju i radu na zabavan i edukativan način, kako se mladi danas ponašaju prema odraslima, kako nam se prepliću životi i kako utičemo jedni na druge. Đačka scena je kao sunce, kao more ili sladoles, ali i kao zub koji boli ili iščašeni zglob, tako Đaku scenu opisuju neki od njenih članova a mi sve to igamo, evocirajući uspomene", dodaje Figura.

Predstava će početi u 19 časova.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dve decenije Đačke scene Novosadskog pozorišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2016

Đačka scena Novosadskog pozorišta slavi 20 godina. Obeležiće ih 4. juna predstavom "(Pre)obražaj". Na sceni će biti 54 učesnika, među kojima su oni koji su nekada bili članovi ove scene ili su to danas, uzrasta od šest do 41 godine...Koordinatori projekta su voditelj ove scene, glumica Zia...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.