Predsednik opštine Žabalj napustio DS i osnovao grupu građana

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik opštine Žabalj napustio DS i osnovao grupu građana

Predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić, pokrenuo je inicijativu za osnivanje Grupe građana koju će predvoditi na narednim lokalnim izborima u toj opštini.

- Svoje političko delovanje više neću vršiti u Demokratskoj stranci, nego u lokalnoj političkoj organizaciji koju osnivam - kaže Božić dodajući da je pokret osnivan da bi sva mesta opštine imala brži i ravnomerniji razvoj.

- Takođe, podršku je pružio veliki broj privrednika ove opštine, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i NVO sektora. Vrata ove Grupe građana biće otvorena za sve one koji ne vide sebe u različitim političkim strankama i koji žele dobro svojoj lokalnoj zajednici - ističe Božić.

Za sada je 380 građana opštine izrazilo želju da se učlani u Grupu građana. O imenu ovog žabaljskog pokreta će se izjašnjavati građanke i građani na osnivačkoj skupštini koja se očekuje u narednim danima.

Izvor: Alo

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.