Predavanje Pokreti za zdravom ishranom u SAD u petak

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje "Pokreti za zdravom ishranom u SAD" u petak

Predavanje "Pokreti za zdravom ishranom u SAD" održaće se u petak, 4. marta, u 18.30 časova u Američkom kutku, Petra Drapšina 3.

Gošća je Sju Furi (Sue Furey) nastavnica škole za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Montani.

Ona će preneti svoje iskustvo u pravljenju školske bašte koja treba da obezbedi svežu i zdravu hranu za njene učenike. Govoriće i o tome na koji način stanovništvo Severne Amerike prihvata zdrave navike u ishrani, koliki je uticaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sve masovnijih pokreta za proizvodnju zdrave hrane, a napraviće i kratak osvrt na istoriju poljoprivredne proizvodnje u SAD.

Iz Američkog kutka navode da gospođa Furi nije ekspertkinja iz oblasti proizvodnje zdrave hrane već uspešna aktivistkinja sa dugogodišnjim stažom u ovoj oblasti i na ovom predavanju će preneti svoja iskustva.

Predavanje je besplatno i održaće se na engleskom jeziku.

Broj mesta je ograničen pa se treba prijaviti putem linka http://goo.gl/forms/YEy9zICoH7.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predavanje o pokretima za proizvodnju zdrave hrane u SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2016, 09:30

U Američkom kutku u Novom Sadu u petak 4. marta, sa početkom u 18.30 časova, biće održano predavanje na temu "Pokreti za zdravom ishranom u SAD"...Gošća predavačica biće Sju Furi (Sue Furey) nastavnica škole za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u državi Montana...Zainteresovani će na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.