Predao se napadač iz kluba Đava, poboljšano stanje ranjenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2010, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se napadač iz kluba "Đava", poboljšano stanje ranjenih

NOVI SAD - Marko Radenković, koji je u subotu ujutro ranio četiri osobe u klubu "Đava" na Petrovaradinskoj tvrđavi, predao se kasno sinoć policiji, saopštila je portparolka novosadske Policijske uprave Mileva Tomić.

Radenković se pojavio u policijskoj stanici u pratnji advokata inakon čega mu je određeno zadržavanje.

Radenković, koji je u klubu na Petrovaradinskoj tvrđavi ranio četiri osobe, saslušan je danas pred Višim sudom u Novom Sadu, nakon čega mu je određen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pritvor u trajanju do 30 dana.

Stanje ranjenih poboljšano

Zdravstveno stanje dvojice teško povređenih u jučerašnjoj pucnjavi danas je poboljšano i oni dišu bez veštačkih aparata i u stabilnom su stanju, rekla je za RTV portparol Kliničkog centra Vojvodine Gordana Umićević.

Umićevićeva je, takođe, dodala da će O.C. i D.T. u toku dana biti premešteni na Odeljenje abdominalne hirurgije Kliničkog centra.

Novosadska policija je ranije saopštila da se sumnja da je Radenković (36), juče oko pet časova u diskoteci "Đava" hicima iz pištolja teško povredio D.T. (39) iz Bukovca i O.C. (29) iz Novog Sada, a lakše ranio Novasađanina M.G. (26).

Pošto je uznemiravao goste, obezbeđenje je Radenkovića izvelo van objekta, ali se on posle pola sata vratio i sa vrata pucao iz pištolja, a udarcem pištoljem u glavu povredio i S.S. (25) iz Novog Sada.

Teško povređeni O.C. i D.T. nalaze se u Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra Vojvodine, a lakše povređeni su posle lekarske intervencije pušteni kućama, navedeno je u saopštenju policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.