Prebrojavanje: Ovo je idealan broj partnera pre braka

Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebrojavanje: Ovo je idealan broj partnera pre braka

Konačno je rešena i ta misterija i došli smo do zlatne sredine. Najveće iznenađenje je da oba pola dele isto mišljenje o optimalnom broju seksualnih partnera pre braka.
Na osnovu najnovijeg istraživanja, došlo se do rezultata da je idealan broj seksualnih parnera koje bi osoba trebalo da ima pre braka – tri.
Istraživači sa Bristolskog univerziteta su pronašli da ljudi pretenduju da budu sa nekim ko je imao iskustva, ali ne i previše, šta god to značilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Zanimljivo je da ovo mišljenje dele i muškarci i žene, i da ne žele da budu u braku sa nekim ko još nije izgubio nevinost, ali ni sa nekim promiskuitetnim.
Rezultati su pokazali i da se muškarci ne opterećuju činjenicom koliko je partnera pre njih imala njihova partnerka, ali im opet smeta ukolko je ona imala previše njih.
Žene pak sa druge strane uopšte ne pokazuju zanimanje za muškarce koji su imali više od šest seksualnih partnera.
I MUŠKARCI IMAJU G-TAČKU! SAZNAJTE GDE SE ONA NALAZI

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.