Praznični vikend – gde izaći u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznični vikend – gde izaći u Novom Sadu

Ako ostajete u Novom Sadu i planirate druženje i izlazak sa prijateljima, olakšali smo vam izbor. Pročitajte kakav vas provod čeka ovog prazničnog vikenda u Novom Sadu.
Petak Pub Dva psa Večeras vam u ovom lokalu očekuje uživo svira. Sviraće bend poznati novosadski bend Talasna dužina, koji sviraju  strani i domaći rok, staru narodnu muziku, kao i današnja komercijalnija žanrovska određenja. Početak je od 22 časa.
Culture Exchange U ovom lokalu u petak uveče možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uživo slušati novi duo Septima, koji čine Marko Crljenica i Stefan Volts. Oni sviraju rok, alteranativni rok, pop i slične muzičke pravce, a imaćete priliku i da čujete dve njihove autorske pesme. Svirka počinje u 21 čas.
 Firchie Think Tank Studio Tematska žurka Angels&Demons večeras od 22 časa u  Firchie Think Tank Studiu uz popularni dj dvojac Vanjanja i S.A.S.H.A. po prvi put zajedno u ovom lokalu. Cena ulaznice košta 200 dinara, u sav prilog ide u dobrotvorne svrhe.
Klub Muzej Još jedna tematska žurka ovog petka čeka vas u Muzeju. Ovde je tema Army Man, a poželjno je da deo odevne kombinacije sadrži i maskirnu tj. vojnu šaru! Za dobru atmosferu od 23 časa biće zadužen dobro poznati stalni dj tim.
Lazino tele Već poznata žurka u ovom pabu – Dj Joe je zadužen za muziku od 22 časa.
Gerila bar Od 21 čas u Gerili vas čeka uživo novosadski MinJah crew, ulaznica je 200 dinara, a obećavaju nove pesme za novo vreme.
pixabay.com Subota Crveni petao U ovom lokalu u subotu uveče od 22 časa za muziku je zadužen dj Miloš Maksimović, a iz Crvenog petla obećavaju sjajan doček praznika uz dobru energiju, muziku i igranje do jutra.
Shamrock bar Miloš Bajat & Good company su u subotu u Shamrock baru. Sviraju hard rock i druge žanrove, a poćetak je od 23 časa. Očekujete moderne, klasične pa i pop hitove u njihovom specifičnom izvođenju.
Kafemat Prava poslastica za sve ljubitelje dobrog zvuka – u Kafematu je Danijel Čehranov je za mix pultom u subotu uveče.
Gerila bar U subotu u Gerila baru veče dobrog bluza – pevaju Šinobusi. Ulaz je slobodan, a start je od 22 časa.
The end night klub Poslednje subote u aprilu u klubu The end gostovanje iz Beograda. John Belk i Teodora van Context zajedno sa nasim stalnim didžeje W. aka Wizard potrudiće se da se dobro provedete. Kao i do sada, počinje od 23 časa.
Saznajte više o događajima u Novom Sadu  

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Jesenji orkestar večeras u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2016

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu večeras u 22 časa koncert će održati beogradski bend Jesenji orkestar...Jesenji orkestar u Novi Sad dolazi prvi put od objavljivanja albuma Godine u vetru (ili ne brini dušo Ežen je u redu). Album je snimljen sa rokenrol grupom Ljubičice. Naslovna pesma sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.