Prava zabava je na Novosadskom dečjem letu

Izvor: Luftika.rs, 25.Jul.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava zabava je na Novosadskom dečjem letu

Šestu nedelju Novosadskog dečijeg leta 6 obeležiće različiti programi u okviru trećeg besplatnog Kreativnog kampa, pozorišna predstava “Otkačena bajka”, likovno-literarna radionica u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu i „Štrandarije“ na novosadskoj plaži „Štrand“.
U utorak 26. jula, od 18 časova deca i roditelji će imati priliku da pogledaju predstavu „Otkačena bajka“, učestvuju na kreativnoj radionici „Maja Saska“ i u igrama razbibrigama „Šimšir“ Dečijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kulturnog centra, koje će obeležiti završnicu programa u  tržnom centru „BIG“ tokom ovogodišnje manifestacije.

Tokom Kreativnih kampova koji će se održati od ponedeljka do petka, od 10 do 13 časova, u školskom dvorištu Osnovne škole „Miloš Crnjanski“ deca će dobiti odgovore na pitanja kako su izgledali zamkovi u srednjem veku i od čega su građeni; zašto je naš organizam veoma složen mehanizam; ko su bile Carica Milica, Knjeginja Ljubica i Kraljica Marija i kako da pobedimo dosadu uz pomoć zanimljivih društvenih igara. Uz pomoć koordinatora radionica iz Dečijeg kulturnog centra “Deci na dar” deca će graditi svoje zamkove, praviće slagalicu ljudskog tela, srednjovekovnu krunu, društvene igre i naučiće pravila vožnje bicikla po gradu i zašto je bicikl mnogima omiljeno prevozno sredstvo!
Kao i prethodne nedelje, u okviru kolažnog programa pod nazivom „Štrandarije“ svi članovi porodice moći će da uživaju i učestvuju u brojnim rekreativnim, zabavnim i edukativnim aktivnosti, na špicu novosadske plaže „Štrand“, subotom i nedeljom od 18 časova.

Spisak radionica, satnica, način prijave učešća, informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na sajtu www.novosadskodecijeleto.info ili na zvaničnoj fejsbuk stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra. Svi programi Novosadskog BIG dečijeg leta 6 su besplatni za sve učesnike, uz obaveznu prijavu. Novosadsko BIG Dečije leto 6 organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na dar“ iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada  i tržnog centra „BIG“.
Još dešavanja potražite ovde  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.