Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2020, 18:42

Prava istina o sestri u providnom mantilu će vas šokirati i rastužiti

Nedavno je svet obišla fotografija medicinske sestre iz Rusije koja na muškom odeljenju jedne bolnice pacijente pregleda u providnom mantilu i vešu. To je navodno razbesnelo njene pretpostavljene, a sada se ispostavilo da ništa nije kako se činilo.
Naime, 23-godišnja devojka Nađa navodno je nadležnima rekla da joj je previše vruće i da je zato radila razgolićena.
Međutim, lekari u bolnici u Tuli kažu da se bore s manjkom opreme, dok je njihova zemlja na drugom mestu u svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << po broju zaraženih, piše Nova.rs.
Ispostavilo se sada da je Nađina kazna poništena baš kad je bolnica upozorila da nema dovoljno zaštitne opreme.
U međuvremenu je Nađa lokalnim medijima kazala da je posle medijske pompe morala da ugasi naloge na društvenim mrežama.
Takođe, ispostavilo se i da ona nije jedina koja je radila u ovakvom izdanju, pa su je kolege podržale.
– Mi jednostavno nemamo šta da obučemo, nemamo zaštitnih odela. Verujte nam, ne bismo išli goli da ne moramo.
Kolege koje su uz nju kažu da je razumeju i da nije zaslužila kaznu.
– Najvažnije je da je pomagala pacijentima, nije u redu to što su je oni slikalli – poručili su lekari iz bolnice u Tuli.
I Nađa je progovorila o svom poslu.
– Ne plašim se, to je moj posao, oduvek sam želela da pomažem drugima – izjavila je ona, nakon što je dva meseca bila odvojena od porodice.
Oglasila se i direktorka njene bolnice i naglasila da Nađa nije kažnjena. Zanimljivo je da je ona istakla i da je Nađu posetio i podržao regionalni guverner Aleksej Dimin.
On je inače bivši telohranitelj Vladimira Putina i nekadašnji šef vojne tajne službe, a kako se sada šuška, Putinov naslednik.
Medicinski brat otkrio prave razloge za okretanje leđa premijerki Belgije (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.