Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2020, 08:39

Poznata blogerka zgrožena apartmanom u Hrvatskoj: Ovo košta 83 evra?! (VIDEO)

Poznata TikTok blogerka, Saomai, koju prati 218.5 hiljada ljudi, neprijatno je iznenađena kada je videla šta su u Hrvatskoj pokušali da joj naplate 83 evra.
Kako je sama rekla, kada je viela šta ju je dočekalo, odlučila je da je bolje da spava na plaži.
– Bila sam beskućnica juče, a sad ćete da vidite i zbog čega. Bila sam u prelepom Brseču, a pogledajte šta me je dočekalo. Ovo košta 83 evra – kakva je to pljačka – rekla je.
Ona je objavila video snimak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kom se vidi kako ulazi u veoma skroman apartman koji se sastoji od jednog bračnog kreveta i male kuhinje.
@saomaile
I spent the night outside. Follow me on IG📸: lesaomai❤️ #travel #travelling #croatia #travellife #traveldiaries #travelvlog #hotel #homeless
♬ original sound – saomaile
Vlasnici hostela u Hrvatskoj uplašeni za opstanak: Laž je da turisti dolaze, nema žive duše
Izvor: B92

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.