Poziv dobrovoljcima za prijavu u jedinice Civilne zaštite

Izvor: Novine novosadske, 01.Mar.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv dobrovoljcima za prijavu u jedinice Civilne zaštite

Civilna zastitaUprava za vanredne situacije u Novom Sadu je pozvala građane da se prijave u jedinice Civilne zaštite. U dopisu Uprave se navodi da se Civilnu zaštitu primaju dobrovoljci mlađih godišta, zdravi, sposobni, koji su u građanstvu stekli potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << stručna znanja, korisna za zaštitu i spasavanje, kao što su: ronioci, vatrogasci, medicinsko osoblje, hemičari i slično.
Svi koji žele učestvovati kao dobrovoljci i volonteri, počev od 1.aprila mogu lično da se prijave Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu, Braće Jovandić br.4, II sprat, soba br.6, gde će se nakon obavljenog razgovora sagledati mogućnost angažovanja u specijalizovanim jedinicama civilne zaštite i dati detaljnija obaveštenja oko načina uključivanja u ove jedinice.
Izvor: 24sata

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.