Požar u Piceriji “Ćao” – nema povređenih

Izvor: Novine novosadske, 04.Jul.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Piceriji “Ćao” – nema povređenih

Sinoć oko 23 sata došlo je do požara u novosadskoj Piceriji “Ćao”, a kako saznaju Novine novosadske, nije bilo povređenih.
Tri vozila Novosadske vatrogasne brigade stigla su odmah na teren i vrlo brzo požar je ugašen. U pitanju je deo picerije okrenut ka ulici, u kom se prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << pice na parče, a, kako su nam ispričali u piceriji, uzrok požara su najverovatnije električne instalacije. Nije bilo povređenih, a ni veće materijalne štete.
Picerija “Ćao” danas već radi redovno, a posledice požara su sanirane.
fotografiju požara smo dobili od čitaoca sa Limana, a ukoliko imate zanimljive fotografije, ili vesti, možete ih podeliti sa nama, na adresu redakcija@novinenovosadske.rs

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.