Izvor: Radio 021, 23.Jan.2020, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Maloj Moštanici, potraga za dvoje dece

U Maloj Moštanici izbio je požar u šupi pored jedne kuće, a policija je na zgarištu pronašla kosti, za koje pretpostavlja da su ljudske, saznaje N1.

U domaćinstvu, u kom je izbio pozar, živi porodica sa troje male dece.

Dvoje dece iz tog domaćinstva trenutno se vodi kao nestalo.

Kako saznaje N1, majka dece bila je na poslu, najstarija devojčica (13) igrala se u kući, dok su dečak (11) i devojčica (9) bili napolju. Posle požara, za dečakom i devojčicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << počela je potraga.

Policija obavlja uviđaj, a tokom istrage, pronađene kosti biće poslate na forenzičku analizu.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Požar u Maloj Moštanici, potraga za dvoje dece

Izvor: Danas, 23.Jan.2020

Kako N1 saznaje, u Maloj Moštanici izbio je požar u šupi pored jedne kuće, a policija je na zgarištu pronašla kosti, za koje pretpostavlja da su ljudske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.