Potrošio 100.000$ na operacije i više puta zamalo umro – da bi ličio na Kim Kardašijan

Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2021, 17:41

Potrošio 100.000$ na operacije i više puta zamalo umro – da bi ličio na Kim Kardašijan

Džordan Park iz Mančestera potrošio je gotovo 100.000 dolara na plastične operacije kako bi ostvario svoju veliku opsesiju – da liči i postane kopija svog uzora Kim Kardašijan.
Ovaj dvadesetrogodišnji mladić zbog ove neshvatljive težnje ugrozio je svoje zdravlje i umalo je preminuo.
Još 2007. godine Džordan je gledao rijaliti „U korak sa Kardašijanima“ i tada je počela njegova fascinacija zbog koje se podvrgnuo čitavom nizu operacija, botoks, filere za usne, tetoviranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << obrva, punilo za bradu…
– Apsolutno volim sve što se tiče Kim Kardašijan. Za mene je ona najlepša žena ikada. Koža joj je savršena, kosa savršena – sve na njoj je savršeno. Ne postoji niko na koga bih radije da ličim – rekao je Džordan.
Printscreen Njegova ljubav i opsesija prema Kim Kardašijan umalo ga je odvela u smrt.
Imao je više od pedeset plastičnih zahvata zbog čega je svojevremeno imao osipe, otoke, gnojenje rana. Od kada je krenuo sa procesom pretvaranja u Kim Kardašijan, njegovo telo je više puta odbijalo da primi implante, a njegovo zdravstveno stanje se više od deset puta pogoršalo, prenosi Nova.rs.
Kim Kardašijan postala prva rijaliti zvezda koja je zaradila milijardu dolara

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.