Potrebna i igra i rezultat

Izvor: Glas javnosti, 26.Jul.2009, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna i igra i rezultat

Mario Đurovski, centralni vezni fudbaler Vojvodine, jedva čeka okršaj s Austrijom iz Beča. Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera smatra da će ovo biti njegova sezona i da će konačno potvrditi kvalitet na velikoj sceni. Đurovski otvoreno kaže da Vojvodina ima šampionske ambicije i smatra da je sada pravo vreme da se titula iz Beograda preseli u Novi Sad.

Lud meč u Lincu

Bečka Austrija odigrala je u petak meč protiv Laska u Lincu i trijumfovala u šok >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << utakmici na kojoj je viđeno devet golova. Mario Đurovski smatra da je susret bio neverovatan.

- Neviđenu utakmicu odigrali su Austrija i Lask. Austrija je u prvih 20 minuta vodila sa 3:0, da bi domaćin napravio fantastičan preokret i u narednih pola sata preokrenuo za 3:4. Naš rival se nekako oporavio od šoka i najviše zahvaljujući Aćimoviću stigao do konačnih 5:4 - otkrio je Mario Đurovski.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.